Страница 1 из 1

Соус муслін

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 20:38
ПОЛИНКА
Склад: 5-6 горошин перцю (білого), 1-2 столових ложки лимонного соку, 4-5 столових ложок води, 3 жовтки, 125 грамів вершкового масла, трохи меленого білого або червоного перцю, 0.25 стакана збитих вершків.

Соус готувати за рецептом для голландського соусу, але додати збиті вершки.
Збиті вершки можна змішати в соуснику з готовим голландським соусом або укласти смужкою поверх голландського соусу (не змішувати!).

Соус муслін можна подавати до гарячої відварної, смаженої або підсмаженою на решітці риби або м'яса.
Їм добре також поливати гарячі, відварні тефтелі - домашні або ж консервовані.