• Объявления



Московський соус

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Московський соус

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:38

Готувати як і соус муслін, але до збільшення збитих вершків підмішати в соус 1-2 столових ложки паюсної ікри.

Відразу подавати на стіл.

Соус добре підходить до гарячих рибних страв, що прикрашає святковий стіл.
З атлантичних риб в такому випадку використовуються філе морського мови, філе палтуса, луфарь, аргентина, тунець.
З московським соусом смачні також страви з ракоподібних.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика