Страница 1 из 1

Соус Ремулад

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 20:39
ПОЛИНКА
Склад: 200 грамів майонезу, (1-2 чайній ложки гірчиці), трохи червоного перцю (1-2 столових ложки подрібненої зелені петрушки), 1 столова ложка дрібно рубаних каперсів, 2-3 столових ложки нарізаних шматочками маринованих огірків, 2 столових ложки анчоусів (можна замінити подрібненими філе кільки пряного посолу), 1/2 склянки сметани або збитих вершків.

Всі продукти змішати з майонезом, потім додати збиті вершки.
Якщо замість збитих вершків використовується сметана, то її слід вже раніше змішати з майонезом.

Соус Ремулад підходить до холодної відвареної і заливної риби, особливо ж - до смаженої риби більш цінних порід і до рибного філе, засмажене в тесті.