• Объявления



Горіховий соус

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Горіховий соус

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:44

Склад: 150 грамів волоських горіхів, 50 грамів хліба пшеничного, 1/2 часточки часнику, 100 грамів масла рослинного, сік 1/2 лимона, сіль, перець.

Волоські горіхи очистити від шкаралупи, лушпиння і розтерти в ступці.
М'якуш білого хліба намочити в бульйоні, віджати і протерти через сито.
Потім горіхи, протертий хліб і тертий часник покласти в керамічний посуд і збивати, вливаючи потроху рослинне масло.
Коли маса стане пишною, як крем, додати трохи солі і лимонного соку.
Все добре перемішати.

Подати до риби, картопляним оладок («драниками»), відварений яловичині.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot]




cron
Яндекс.Метрика