Склад: 150 грамів волоських горіхів, 50 грамів хліба пшеничного, 1/2 часточки часнику, 100 грамів масла рослинного, сік 1/2 лимона, сіль, перець.
Волоські горіхи очистити від шкаралупи, лушпиння і розтерти в ступці.
М'якуш білого хліба намочити в бульйоні, віджати і протерти через сито.
Потім горіхи, протертий хліб і тертий часник покласти в керамічний посуд і збивати, вливаючи потроху рослинне масло.
Коли маса стане пишною, як крем, додати трохи солі і лимонного соку.
Все добре перемішати.
Подати до риби, картопляним оладок («драниками»), відварений яловичині.
-
- Объявления
Горіховий соус
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Yandex [Bot] |