Страница 1 из 1

Горіховий соус

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 20:44
ПОЛИНКА
Склад: 150 грамів волоських горіхів, 50 грамів хліба пшеничного, 1/2 часточки часнику, 100 грамів масла рослинного, сік 1/2 лимона, сіль, перець.

Волоські горіхи очистити від шкаралупи, лушпиння і розтерти в ступці.
М'якуш білого хліба намочити в бульйоні, віджати і протерти через сито.
Потім горіхи, протертий хліб і тертий часник покласти в керамічний посуд і збивати, вливаючи потроху рослинне масло.
Коли маса стане пишною, як крем, додати трохи солі і лимонного соку.
Все добре перемішати.

Подати до риби, картопляним оладок («драниками»), відварений яловичині.