• Объявления



Соус «Огнеед»

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Соус «Огнеед»

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:44

Склад: 4 бульйонні кубики, 0,5 літра соусу «Краснодарський», цибулина, перець чорний духмяний, перець червоний мелений, сіль, оцет.

Дрібно нарізати цибулю, залити оцтом і залишити маринуватися 1:00, приготувати бульйон в пропорції 4 кубика на 1 літра води, половину відлити для подальшого використання, а в другу покласти чайну ложку солі 1 чайну ложку червоного перцю, трохи чорного, розмішати і влити в « Краснодарський »соус, туди ж покласти маринований лук і оцет в якому він маринувався, розмішати і довести до консистенції сметани залишилися бульйоном.
Додавати червоний перець і оцет (не переборщіть з оцтом!) До досягнення наступного ефекту - спробувавши «Огнеед», ви повинні відчути на мові злегка кислий соус, а через 10 секунд повинен «проявитися» гострий смак.

Подати до смаженого м'яса або шашлику.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика