Склад: 6 цибулин, 700 грамів очищених волоських горіхів, 1-2 їдальня ложка борошна, 3 чайні ложки рубленого часнику, кінза, чорний і червоний перець, хмелі-сунелі, шафран, 5 гвоздик, 1 чайна ложка винного оцту (або 1 столова ложка гранатового соку), 400 грамів курячого жиру, 400 грамів курячого бульйону.
Дрібно нарізану цибулю покласти в каструлю й обсмажити на 1/2 порції курячого жиру.
На жирі, що залишився пассировать борошно до блідо-жовтого кольору, розвести бульйоном, прокип'ятити до отримання густої маси.
Волоські горіхи, часник, перець, кинзу (коріандр), сіль розтовкти ступкою і розвести в бульйоні.
Всі додати в пасеровану цибулю і тушкувати 15 хвилин.
Потім покласти корицю, гвоздику, сунелі, оцет (або гранатовий сік) і прогріти на повільному вогні ще 5-8 хвилин.
Подати до смаженого м'яса, шашлику, пельменів.
-
- Объявления
Соус сациві
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |