• Объявления



Соус томатний по-кавказьки

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Соус томатний по-кавказьки

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:46

Рецепт томатного соуса по-кавказьки

Склад: 500 г помідорів, 2 зубчики часнику, хмелі-сунелі і коріандр по 1/2 чайної ложки, червоний перець, сіль.

Стиглі помідори розрізати на 4 частини і, поклавши в емальовану каструлю, залишити на 24 години.
Сік злити.
Помідори прокип'ятити до відставання шкірки.
Після цього масу протерти дерев'яною ложкою крізь друшляк, а потім через сито (щоб видалити шкірку і насіння).
Пасту перелити в каструлю і варити до бажаної густоти, помішуючи.
Щоб не пригорає, заважати дуже часто.
Під кінець варіння додати товчені насіння коріандру, часник, червоний перець, сунелі, сіль.
Перемішати.

Подати до смаженого м'яса, шашлику, пельменів.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика