Соус томатний по-кавказьки
Добавлено: 13 фев 2012, 20:46
Рецепт томатного соуса по-кавказьки
Склад: 500 г помідорів, 2 зубчики часнику, хмелі-сунелі і коріандр по 1/2 чайної ложки, червоний перець, сіль.
Стиглі помідори розрізати на 4 частини і, поклавши в емальовану каструлю, залишити на 24 години.
Сік злити.
Помідори прокип'ятити до відставання шкірки.
Після цього масу протерти дерев'яною ложкою крізь друшляк, а потім через сито (щоб видалити шкірку і насіння).
Пасту перелити в каструлю і варити до бажаної густоти, помішуючи.
Щоб не пригорає, заважати дуже часто.
Під кінець варіння додати товчені насіння коріандру, часник, червоний перець, сунелі, сіль.
Перемішати.
Подати до смаженого м'яса, шашлику, пельменів.
Склад: 500 г помідорів, 2 зубчики часнику, хмелі-сунелі і коріандр по 1/2 чайної ложки, червоний перець, сіль.
Стиглі помідори розрізати на 4 частини і, поклавши в емальовану каструлю, залишити на 24 години.
Сік злити.
Помідори прокип'ятити до відставання шкірки.
Після цього масу протерти дерев'яною ложкою крізь друшляк, а потім через сито (щоб видалити шкірку і насіння).
Пасту перелити в каструлю і варити до бажаної густоти, помішуючи.
Щоб не пригорає, заважати дуже часто.
Під кінець варіння додати товчені насіння коріандру, часник, червоний перець, сунелі, сіль.
Перемішати.
Подати до смаженого м'яса, шашлику, пельменів.