Страница 1 из 1

Соус томатний по-кавказьки

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 20:46
ПОЛИНКА
Рецепт томатного соуса по-кавказьки

Склад: 500 г помідорів, 2 зубчики часнику, хмелі-сунелі і коріандр по 1/2 чайної ложки, червоний перець, сіль.

Стиглі помідори розрізати на 4 частини і, поклавши в емальовану каструлю, залишити на 24 години.
Сік злити.
Помідори прокип'ятити до відставання шкірки.
Після цього масу протерти дерев'яною ложкою крізь друшляк, а потім через сито (щоб видалити шкірку і насіння).
Пасту перелити в каструлю і варити до бажаної густоти, помішуючи.
Щоб не пригорає, заважати дуже часто.
Під кінець варіння додати товчені насіння коріандру, часник, червоний перець, сунелі, сіль.
Перемішати.

Подати до смаженого м'яса, шашлику, пельменів.