Гірчичний соус по-австрійськи
Добавлено: 07 фев 2012, 22:21
Склад: 1 столова ложка готової гірчиці, 1 столова ложка цукру, 0,5 столової ложки вершкового масла, 1 столова ложка борошна, 0,6 літра м'ясного бульйону, 100 грамів оцту або мадери.
Борошно обсмажити у вершковому маслі, розвести м'ясним бульйоном, закип'ятити, процідити, додати гірчицю, оцет (або мадеру), цукор, сіль і ще раз закип'ятити.
Подати до сосисок.
Борошно обсмажити у вершковому маслі, розвести м'ясним бульйоном, закип'ятити, процідити, додати гірчицю, оцет (або мадеру), цукор, сіль і ще раз закип'ятити.
Подати до сосисок.