• Объявления



Топ 8 продуктів які знижують засвоєння жирів і розщеплюють н

Диетические системы питания. Как похудеть, как всегда быть красивым бодрым и здоровым… Питание для беременных и кормящих грудью женщин. Здоровый образ жизни обсуждаем и оцениваем диеты, диетические продукты. Красота и здоровье

Топ 8 продуктів які знижують засвоєння жирів і розщеплюють н

Сообщение Кухар » 11 мар 2012, 13:03

Топ 8 продуктів які знижують засвоєння жирів і розщеплюють наявні запаси.

Багато нескінченно вважають калорії і боятися, що з'їдений шматочок пирога відкластися на талії. Але мало хто знає, що є продукти, які значно знижують засвоєння жирів і допомагають позбавитися від вже відклалися. Уявімо Топ 10 продуктів, які допоможуть Вам завжди залишатися стрункими і красивими.

1. Горобина. Ця червона ягода здатна зв'язувати жирні кислоти, тим самим перешкоджаючи їх всмоктуванню в кров. Ще одне сприятливе властивість горобини - вона допомагає перекрити «вуглеводний шунт», який дає можливість вуглеводів перетворюватися в жири, які і відкладаються на тілі людини. Порада: поєднуйте споживання горобини зі споживанням шипшини. Для цього візьміть суміш (1 ст.л.) плодів горобини і шипшини в рівних пропорціях, і заваріть двома склянками окропу, проварюючи протягом 10 хвилин, після чого настоюйте 4:00. Вживати відвар потрібно 2-3 рази на день перед прийомом їжі.

2. Баклажани. Їх позитивний вплив на організм людини відомий давно. Для стрункої фігури важлива здатність баклажан накопичувати марганець. Відомо, що у людей, які не можуть схуднути, вміст в організмі цього мінералу знижено в рази. Саме марганець не дає клітинам можливості запасати жири, так як змушує їх поглинати глюкозу. Щоб підсилити позитивний вплив марганцю, його потрібно поєднувати з прийомом цинку. Але тут дуже важливі пропорції! Цинк і марганець повинні бути в пропорції 1: 3-5, відповідно. Саме таким співвідношенням цих мінералів можуть похвалитися баклажани. Пам'ятайте, що не тільки баклажани, але і всі фрукти і овочі фіолетового кольору мають ті - ж здібності.

3. Кабачки. В них міститься велика кількість рослинної клітковини і пектину, які пов'язують вуглеводи і жири в кишечнику, не даючи їм можливості всмоктатися в кров. У цьому овочі міститься цілий ряд корисних для фігури мікроелементів: марганець, цинк, селен. Порада: чим більш щадним буде метод приготування кабачків, тим краще. Ідеально готувати їх у пароварці або просто запікати, без додавання жирів.

4. Пісне м'ясо. У ньому є одне секретно речовина, яка, буквально, «виганяє» відклалися в організмі жири - карнітин. Він допоможе не тільки позбутися від уже наявних запасів жиру в організмі, але і запобігти відкладення нових запасів. Карнітин змушує жири переходити в м'язову масу, при цьому не викликаючи жодних побічних ефектів. Порада: Щодня з'їдайте близько 150 р. пітного м'яса. Запам'ятайте, чим жирніше сорт м'яса, тим менше в нм міститься карнітину.

5. Морепродукти. Як відомо, ці продукти харчування рекордсмени за вмістом у них хрому. Хром просто життєво необхідний для підшлункової залози, адже він допомагає їй синтезувати гормон інсулін, який в свою чергу, стимулює метаболізм, знижуючи вміст глюкози в крові. Визначити те, що у вас дефіцит хрому дуже легко. Дефіцит цього мікроелемента проявляється божевільної тягою до солодкого. Найстрашніше, що все солодке, що з'їдають такі люди, відразу ж перетворюється в жир. Рада: щоб підтримувати рівень хрому в організмі на потрібному рівні, необхідно щодня з'їдати всього лише кілька дарів моря (креветок, мідій і т.д.). Їли Ваша вага перевищує позначку в 90 кг., То потрібно збільшити щоденне споживання морепродуктів в двоє.

6. Ананаси. Мабуть, про їх позитивному впливі на фігуру відомо всім. У цьому йому допомагає міститься в ньому фермент бромелін, який є каталізатором для згоряння жирових відкладень. Порада: Ананаси потрібно вживати з білковою їжею, адже саме вони здатні вивільнити з білка карнітин, про корисність якого для фігури говорилося вище. Але пам'ятаєте, як карнетін, так і бромелін починають активно спалювати жир, тільки якщо працюють м'язи.

7. Яловича печінка. У ній міститься найбільша кількість заліза, причому в легкозасвоюваній формі. Для спалювання жиру потрібен кисень, а його доставляє в усі клітини організму гемоглобін крові, до складу якого і входить залізо. Зв'язок дуже зрозуміла. Порада: пройдіть медичне обстеження, здавши кров на аналіз рівня гемоглобіну і на сироваткове залізо. Якщо їх рівень дуже низький, то і скинути вагу Вам буде вкрай складно!

8. Мигдаль. У ньому зберігатися ще один важливий для стрункості мікроелемент - бор. Якщо в жіночому організмі спостерігається дефіцит бору, то порушується вироблення жіночих гормонів, що призводить до набору ваги. Більш того, порушується робота паращитовидної залози. Порада: горіхи мигдалю, як і насіння, дуже калорійні, тому добова норма 5-6 горіхів, які повністю заповнять добову дозу бору.
Аватар пользователя
Кухар

 
Автор темы
Сообщений: 283
Темы: 263
Зарегистрирован: 26 ноя 2011, 09:20
Откуда: Україна
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 12 раз.

Объявления

Вернуться в Диеты и здоровое питание

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot]




Яндекс.Метрика