Однією з найбільш ласих ягідок вважається черешня. Черешня не тільки солодка і смачна ягідка, але також дуже корисна.
В 100г черешні міститься 0,9 г білка, 0,3 г жиру, 11,3 вуглеводів, 11 мг вітаміну С, також вітамін Р та вітаміни групи В, 233 мг калію, 33 мг кальцію, 28 мг фосфору, 1800 мгк заліза, 0, 09 мг міді, 0, 005 мг марганцю, 274 мг йоду, нікотинова кислота. На 100 г черешні припадає 48 калл.
Черешня містить малу кількість органічних кислот, тому не викликає печію, як наприклад, еротика, при гастриті з підвищеною кислотністю, при виразці шлунка і дванадцятипалої кишці.
Черешня стимулює діяльність печінки, нирок, кишечника, покращує перистальтику. Також це чудовий помічник для Вас при артриті, гіпертонії, подагрі і ревматизмі, атонії кишечника і коліті.
Завдяки високому вмісту заліза та інших вітамінів в черешні, вона незамінна для людей, які страждають недокрів'ям. Плоди черешні покращують кровообіг, виводять шкідливі речовини з крові.
Сік черешні та самі плоди сприяють поліпшенню травлення, регулюють роботу всього шлунково-кишкового тракту.
Вживання черешні добре позначається на шкірі обличчя, це вірний засіб позбавлення від вугрів. Угри, як відомо, виникають від забруднення організму, черешня ж сприяє виведенню шлаків і отрут, очищенню організму.
Людям, страждаючим запорами, слід їсти черешню натщесерце.
При млявому апетиті також слід їсти черешню, вона поверне вам здоровий апетит.
Не слід застосовувати черешню людям, що страждають порушенням прохідності кишечника (спайкова хвороба), оскільки це може призвести до її загострення.
P.S. Мелітопольська черешня краща!
-
- Объявления
Корисні властивості черешні
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot] |