Страница 1 из 1

Сік петрушки.

СообщениеДобавлено: 22 ноя 2011, 22:00
Повариха
Має загальнозміцнюючу дію, підвищує апетит, покращує травлення.
Використовується як сечогінний засіб, при набряках, сечокам'яної хвороби, нефриті.
Свіжий сік петрушки має властивості, необхідними для підтримки нормальної функції надниркових і щитовидної залози.
Благотворно впливає на серцево-судинну систему, особливо капіляри і артерії. Використовується при застуді і вірусних захворюваннях верхніх дихальних шляхів як жарознижуючий і відхаркувальний засіб.
Петрушка допомагає і при захворюваннях очей. У поєднанні з соком моркви і селерою лікує виразку рогівки ока, кон'юнктивіт, офтальмія у всіх стадіях, млявість зіниці, а також катаракту.